14
 Οκτ 
ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ Θ΄ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΣΥΝΟΔΟΥ ΤΗΣ ΕΚΚΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος, μας γνωστοποιεί την απόφασή Της, ότι πρόκειται να τελεσθεί διαδικτυακά, την Παρασκευή 16 και το Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2020, το Θ΄ Διεθνές Επιστημονικό Συνέδριο, με θέμα: «Τα οικονομικά του Αγώνος - Η επίτευξη και η αναγνώριση της Ελληνικής Ανεξαρτησίας», στο πλαίσιο της διεξαγωγής «10 Διεθνών Επιστημονικών Συνεδρίων για τα 200 χρόνια από της Ελληνικής Επαναστάσεως».

 

Κατά την έναρξη του Συνεδρίου την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου ε.ε. και ώρα 17:00, θα αναγνωσθεί το Μήνυμα του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Συνοδικού Μεγάρου της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος και εν συνεχεία και την επομένη ημέρα θα λάβουν χώρα οι Εισηγήσεις τριάντα δύο (32) διακεκριμένων Ακαδημαϊκών και Πανεπιστημιακών Διδασκάλων, Ερευνητών, καθώς και Εκπροσώπων του Πατριαρχείου Ιεροσυλύμων και του Αγίου Όρους.

 

Η Ιερά Σύνοδος μας προσκαλεί όλους τους ενδιαφερομένους στο εν λόγω Συνέδριο, παρέχοντας την δυνατότητα της διαδικτυακής παρακολουθήσεως στις διευθύνσεις: www.ekklisia1821.gr, www.ecclesiatv.gr, στα μέσα κοινωνικής δικτυώσεως της Ειδικής Συνοδικής Επιτροπής Πολιτιστικής Ταυτότητος της Εκκλησίας της Ελλάδος, δηλαδή Facebook (www.facebook.com/ekklisia1821), Twitter (twitter.com/ekklisia1821), καθώς επίσης και στους λογαριασμούς του «ecclesiaTVgr»: YouTube (www.youtube.com/c/ecclesiaTVgr) και Facebook (www.facebook.com/ecclesiatelevision), διά των οποίων θα υποβάλλονται και πιθανές ερωτήσεις και παρατηρήσεις κατά τη διάρκειά του.