4
 Ιαν 
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΩΝ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ ΜΑΝΤΟΥΔΙΟΥ

Με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ.κ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 3 Ιανουαρίου 2018 εορταστική εκδήλωση προς τιμήν των Εθελοντών Αιμοδοτών της Ενορίας και του ΕΝΟΡΙΑΚΟΥ ΦΙΛΟΠΤΩΧΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ στο Πνευματικό Κέντρο της Ενορίας.


Την εκδήλωση άνοιξε ο Πρωτοπρεσβύτερος π. Ιωάννης Μάρκου, Ι.Προϊστάμενος και Αρχιερατικός Επίτροπος Κηρέως καλωσορίζοντας όλους τους παρισταμένους, μεταφέροντας τις ευχές και την ευλογία του Σεπτού μας Ποιμενάρχου κ.κ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ.


Ακολούθησε απολογισμός της Τραπέζης Αίματος και του Ενοριακού Φιλοπτώχου Ταμείου.


Την Πίτα ευλόγησε ο Πρωτοπρεσβύτερος π. Κωνσταντίνος Λιάσκος, Αρχιερατικός Επίτροπος Αιγαίων και Νηλέως, με τους παρισταμένους πατέρες π.Ναούμ Σταύρου Εφημέριο Στροφυλιάς, π.Βασίλειο Μάρκου Εφημέριο Πηλίου και π. Ιωάννη Γκέκα Εφημέριο Βλαχιάς.


Χαιρετισμούς απηύθυναν όλοι οι εκπρόσωποι των αρχών και των φορέων της πόλεως του Μαντουδίου.
Θαυμάσια ομίλησε ο Λυκειάρχης κ.Ευάγγελος Παπαδη-μητρίου, Θεολόγος-φιλόλογος και πτυχιούχος της Νομικής, γόνος εκλεκτός της πόλεως μας, με θέμα: «Η αγάπη προς τον άνθρωπο ως κυρίαρχο Θείο μήνυμα της Γέννησης του Χριστού και η ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ως απόδειξη αγάπης προς τον συνάνθρωπο».


Στη συνέχεια η χορωδία της Ενορίας, με χοράρχη τον Εφημέριο της Ενορίας Οικονόμο π.Νικόλαο Μάρκου, ερμήνευσε πολύ όμορφα ύμνους και τραγούδησε κάλαντα και τραγούδια των ημερών καταχειροκροτούμενη από όλους.


Ακολούθησε δεξίωση και κλήρωση πολλών δώρων προσφορά των καταστημάτων της Πόλεως του Μαντουδίου για ενίσχυση του Ενοριακού Φιλοπτώχου Ταμείου.


Την εκδήλωση έκλεισε πολύ εύστοχα ο Πρωτοπρεσβύτερος π.Κωνσταντίνος Λιάσκος, Αρχιερατικός Επίτροπος Αιγαίων και Νηλέως, ευχόμενος σε όλους για την νέα χρονιά.


Σ’ όλους τους Εθελοντές Αιμοδότες μοιράσθηκαν αναμνηστικά δώρα.