18
 Απρ 
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΝΗΓΥΡΕΩΣ ΙΕΡΑΣ ΜΟΝΗΣ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ «ΑΡΜΑ»

Γίνεται γνωστό ότι στις 28 και 29 Απριλίου 2019 πανηγυρίζει η ιστορική Ιερά Μονή του Αγίου Γεωργίου «ΑΡΜΑ» Φύλλων, σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα:

 

Την Κυριακή του Πάσχα 28 Απριλίου 2019 και ώρα 6.30 το απόγευμα, θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, μετ΄ αρτοκλασίας και θείου κηρύγματος, προεξάρχοντος του Ιεροκήρυκος Αρχιμ. Τιμοθέου Μπαϊμπάκη.

 

Τη Δευτέρα του Πάσχα 29 Απριλίου και ώρα 7.30 το πρωί, θα τελεστεί ο Όρθρος και εν συνεχεία η Αρχιερατική Πανηγυρική Θεία Λειτουργία, στην οποία θα προεξάρχει και θα κηρύξει τον θείο λόγο ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας, Μητροπολίτης Χαλκίδος κ.κ. Χρυσόστομος.

 

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας θα ακολουθήσει η Λιτάνευση της ιεράς και θαυματουργού Εικόνος του Μεγαλομάρτυρος Αγίου Γεωργίου με απόδοση στρατιωτικών τιμών από το 575 Τάγμα Πεζοναυτών Αυλώνας και την παραδοσιακή συνοδεία εφίππων.

 

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, έξω από τη μάνδρα της Ιεράς Μονής στη θέση ΛΙΒΑΔΙ, θα πραγματοποιηθεί το «Χοροστάσι του Αγίου Γεωργίου» και θα διανεμηθεί ευλογημένο φαγητό προς όλους τους προσκυνητές της Ιεράς Μονής.

 

Καλούνται οι ευλαβείς χριστιανοί να προσέλθουν για να λάβουν την ευλογία του Αγίου Γεωργίου.